+ 386 3 7036 420 os.prebold@sola-prebold.si

Utrinki praznične ulice in bazarja

Utrinki praznične ulice in bazarja, četrtek, 30. 11. 2023

Prazniki so pred vrati, čarobni čas, ki druži ljudi in nas opominja, da nismo sami. Učenci Osnovne šole Prebold se vsem, ki ste nas včeraj obiskali, zahvaljujemo, da se zavedate in podpirate našo izobraževalno pot. Vsak kamen, ki tlakuje pot, se nekoč spremeni v cesto, ki vodi do višjih ciljev.

Dogodek je bil zelo dobro obiskan. Bogate stojnice so se hitro spraznile, pridne roke na ustvarjalnih delavnicah so ustvarile čudovite izdelke. Odvijala se je tudi praznična igrica. Čas, ki je prehitro minil, smo posladkali z vročo čokolado in srečelovom.

Zahvaljujemo se vsem nastopajočim, ki so nam pričarali lep uvod v četrtkovo druženje, in sicer Piki Poljanšek, članom izbirnega predmeta Glasbeni projekt z mentorico gospo Bojano, učencem mlajšega otroškega pevskega zbora z mentorico gospo Bredo, Viti in Marku Repniku ter igralkam Lari, Zali, Ivi in Juliji z mentorico gospo Niko.

Zahvala gre tudi vsem zaposlenim na naši šoli, ki ste prispevali v mozaik prazničnega dogodka ter vsem staršem in dobrim ljudem, ki ste s svojimi izdelki dopolnili ponudbo na našem bazarju.

Ob vsem tem nam je zagodel tudi tiskarski škrat. Gospa Simona Žvikart Repnik je kot mentorica sodelovala pri nastanjanju koledarja.

Z vašo pomočjo ‒ z zbranimi sredstvi bomo brezskrbno ustvarjali in raziskovali svet.

Lepe praznike vsem!

Dostopnost