Praznična ulica in bazar 2019

V petek popoldan, 22. 11. 2019, je na naši šoli sijalo sonce. Žarele so zvezdice v očeh vseh tistih, ki so osrečili druge in tistih, ki so osrečili svoja srčeca. Veseli in ponosni smo, da nam je skupaj uspelo pripraviti čarobno Praznično ulico z bazarjem.

V uvodnem pozdravu so dobro energijo ponesli pevci mlajšega otroškega zbora z zborovodkinjo Bojano Cestnik, spremljala jih je Bojana Hrovat ter igralke Neja, Maša in Eva iz šestega razreda, ki so odigrale igrico pod mentorstvom Nike Kolenc. Teo iz sedmega razreda je nagovoril zbrano občinstvo in vsem zaželel lepe praznike, polne ljubezni. Na praznični ulici je bilo osem delavnic, na katerih je dvanajst učiteljev v organizaciji Irene Vovk Artelj pripravilo atraktivne dejavnosti za vse obiskovalce. Sodelovali so tudi učenci dramske skupine pod mentorstvom Simone Žvikart Repnik, ki je dvakrat odigrala igrico Pika plete, ter učenci devetih razredov, ki obiskujejo izbirni predmet Poskusi v kemiji. Za najmlajše so pripravljali vesoljsko sluz pod mentorstvom Mihaele Tostovršnik.

Na drugem hodniku se je odvijal Bazar. Stojnice so bile bogato obložene z izdelki učencev, učiteljic ter igračami in knjigami, ki ste jih darovali. Bazar so pripravili učenci, ki obiskujejo interesno dejavnost Moja varna mladost in člani šolske skupnosti z mentorico Niko Kolenc. Najbolj zabaven je bil srečelov. Zelo smo veseli, da smo zbrali kar 1294 evrov.  Najlepša hvala vsem za dar, ki ste ga namenili šolskemu skladu.

Učiteljici Irena in Nika se zahvaljujeta vsem učiteljem, delavcem na šoli in učencem, ki so sodelovali, za pomoč pri pripravi in izvedbi dogodka. Kot je nekoč dejal Forrest Gump:

»Življenje je kot škatla čokoladnih bonbonov. Nikoli ne veš, kaj boš dobil.”

Naj bo dobro!

Šolska skupnost OŠ Prebold