+ 386 3 7036 420 os.prebold@sola-prebold.si

dnevnik petošolcev z debelega rtiča, 5. dan

Odpravili smo se domov in se zabavali. Zjutraj smo se igrali. 

Zbudili smo se ob 6. uri zaradi močnega vetra. Potem smo začeli pospravljati in odšli na zajtrk. Za zajtrk smo imeli veliko različnih namazov in čokolino. Po zajtrku smo začeli pakirati. Imeli smo tri ure prostega časa. Vmes smo pogledali tudi risanko. Potem smo odšli na bazen, kjer so ocenjevali plavanje za zlatega, srebrnega in bronastega delfinčka. Po plavanju smo šli na kosilo in nato na avtobus, ki nas je peljal domov.

Zjutraj sem se zbudil. Ko smo se preoblekli in si umili zobe, smo pričeli s pakiranjem. Potem smo šli na zajtrk. Danes zjutraj me je že drugič zapored obiskala zobna miška in mi prinesla denar. Zelo sem bil vesel.

Minuli teden je bil zelo prijeten. Brez nekaj odstopanj v obnašanju in spremljanju navodil seveda ni šlo, ampak smo konec tedna veseli, da nam je vsem skupaj uspelo. Najbolj smo ponosni na učence, ki so kljub domotožju uspeli preživeti en teden stran od svojega domačega okolja. Hvaležni smo za iskrice sreče v očeh otrok, ki so bili navdušeni nad hrano in so se dobro najedli; ki so se prvič peljali z ladjico in premagali začetni strah pred neznanim; ki so si na koncu zmogli sami spakirati in odstraniti posteljnino in tiste, ki so vsaj zadnji dan spali v pižami. 

Atil, Maša, Lenart in učitelji Daša, Anita, Primož, Rok, Jerneja, Katja in Simona

Dostopnost