+ 386 3 7036 420 os.prebold@sola-prebold.si

Ekskurzija devetošolcev

V torek, 3. 10. 2023, smo se z devetošolci odpravili na strokovno ekskurzijo po zahodnem delu Dinarskokraških pokrajin. Obiskali smo Park vojaške zgodovine in Notranjski muzej Postojna, popoldan pa se še zabavali v Pustolovskem parku Postojna.

Še nekaj ujetih vtisov devetošolcev o ekskurziji:

Ekskurzija mi je bila v celoti zelo všeč. Najbolj zanimiva sta mi bila adrenalinski park in muzej vojaške zgodovine. V prvem sem se zelo zabavala, saj imam zelo rada takšne oblike aktivnosti, v drugem pa mi je bila najbolj zanimiva podmornica.

Lejla Trokič

Najboljše mi je bilo v notranjosti podmornice. V Notranjskem muzeju pa je bilo zanimivo, ker smo sestavljali okostje medveda. In nazadnje še najboljše, to je adrenalinski park.

Gal Bastl

Včerajšnji dan mi je bil zelo všeč, saj sem se naučila veliko novega o življenju med 1. in 2. svetovno vojno, o kraških pojavih. Najljubši del dneva pa je bil v adrenalinskem parku.

Eva Zagoričnik

Dolga pot z avtobusom. Zanimiv adrenalinski park. Tanki, topovi, puške, vojaški vlak, zložljiv most … Okostje medveda in polhovka.

Miha Flis

Vojaški muzej mi je bil zelo zanimiv, zato sem doma predlagala, da ga zopet obiščemo med prvomajskimi prazniki. V Notranjskem muzeju mi je bilo všeč, ker smo, med drugim, sestavili medvedovo okostje.

Aneja Legnar

Ta ekskurzija mi je bila do sedaj najbolj zanimiva. Učitelji, ki so nam predavali, so bili zanimivi in razlagali snov na zelo zabaven način. Tudi adrenalinski park je bil zelo zabaven, a so me konec dneva zelo bolele roke.

Sara Tisom

… Nasploh je bil zelo lep dan, ki je bil tudi poln smeha. 🙂

Tanaja Otavnik

                                                                                        

Urška Bratuša, vodja ekskurzije

Dostopnost