Akcija za živali

Prejšnji teden smo zbirali hrano, odejice in igračke za živali, pa tudi kakšen priboljšek je padel v košaro. Vse to smo dali v veliko škatlo, ki jo je prinesla ga. Nives. Pridno smo sodelovali v akciji vseh pet dni. Ob koncu tedna je bila škatla že čisto polna. Zdaj bo naša razredničarka »priboljške« odpeljala v zavetišče Zonzani v Dramlje. Sigurno se jih bodo razveselile vse živalice, ki čakajo na nove lastnike.
Iza Cukjati, 5. a

Učenci 5. a razreda smo za zavetišče Zonzani zbrali  veliko  priboljškov, igrač, toplih odejic  in  hrane. Upamo, da  bodo živali vesele naše donacije in da se bodo rade igrale s piskajočimi igračkami. Vsem  živalim želimo najboljše in upamo, da bodo  kmalu  našle  svoje  domove in nove lastnike.
Lana Gorič, 5. a

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive