Prvi šolski dan za učence od 2. do 9. razreda

Dragi učenke in učenci, spoštovani starši,

nižje temperature nas že nekaj dni opominjajo, da je začetek novega šolskega leta pred vrati. Verjamemo, da ste že nestrpni in komaj čakate, da spet vidite svoje sošolke in sošolce, učitelje in ostale zaposlene, mi se pa tudi z navdušenjem pripravljamo na vaš prihod, da bomo lahko vsi skupaj tkali nove in močne medsebojne vezi, zaupali drug drugemu ter bogatili svoja znanja pri obveznem pouku, bogatem naboru izbirnih predmetov in pestrih dodatnih dejavnostih.

Za učence 2. in 3. razreda, ki bi potrebovali jutranje varstvo prvi šolski dan, starši sporočite uro njihovega prihoda na elektronski naslov janja.klancnik@guest.arnes.si. Učenci vozači pridete v šolo po istem voznem redu kot v preteklem šolskem letu.

Vse ostale učence pričakujemo pred šolo v sredo, 1. 9. 2021, ob 7.30. Učenci od 6. do 9. razreda se zberete pred šolo na severni strani stavbe, učenci od 2. do 5. razreda pa na zahodni strani (blizu hotela). Po vas bodo prišle razredničarke in vas odpeljale v matične učilnice, kjer boste 1. in 2. uro dobili vsa navodila v zvezi z novim šolskim letom. V teh učilnicah boste preživeli večino pouka, saj bomo delovali v skladu s priporočili NIJZ (B-model). Najbolj očitna letošnja sprememba pa bo zagotovo uporaba novih garderobnih omaric, zato obvezno prinesite s seboj šolske copate – balerinke. Po malici boste imeli pouk po urniku. Učenci od 2. do 5. razreda prinesite s seboj vse šolske potrebščine, učenci predmetne stopnje pa šolske potrebščine za 3., 4. in 5. uro (urnik je že viden v eAsistent-u).

Urnik: https://www.easistent.com/urniki/feb4321c757078ce7dc641603941975f5fdbc1f9

Vsekakor pa v nobenem šolskem nahrbtniku ne smeta manjkati beležka in peresnica.

Po pouku vas bodo razredničarke po posebnem razporedu odpeljale na kosilo. Za učence vozače bomo organizirali varstvo vozačev, šoferji šolskih avtobusov pa vas bodo odpeljali domov ob 12.20 (Marija Reka), 13.10 (vse ostale smeri) in ob 13.40 (vse ostale smeri, če bo potrebno).

Za učence razredne stopnje bo potekalo podaljšano bivanje do 16. ure.

V primeru morebitnih sprememb vas bomo pravočasno obvestili preko šolske spletne strani (www.sola-prebold.si) ali preko Komunikacije

v eAsistent-u.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo ponovnega snidenja.

Kolektiv Osnovne šole Prebold