PA JO IMAMO…

PA JO IMAMO…..SE SPRAŠUJETE KAJ? NAŠO NOVO UČILNICO SEVEDA. DOLGO SMO ČAKALI NANJO, ZATO SMO BILI ZELO NESTRPNI. KO SMO VSTOPILI VANJO, SMO BILI OSUPLI. BIIILAA JE ZELO LEPA,ČISTA IN VELIKA. TAKOJ SMO JO VZLJUBILI.

TIM ŽGUR, 5. C

BILO JE 1. DECEMBRA. ZJUTRAJ SMO SE PREOBULI IN ODŠLI V STARO UČILNICO. ZAČELA SE JE SELITEV. DRUG DAN SMO IMELI OTVORITEV RAZREDA. PREDSEDNICA RAZREDA NUŠA JE PREREZALA RDEČ TRAK IN VTOPILI SMO Z APLAVZEM.

PRED NOVOLETNIMI PRAZNIKI SMO PRIPRAVILI OTVORITVENO ZABAVO ZA 5. A IN 5. B. SPEKLI SMO PECIVO IN PRIPRAVILI KRATEK PROGRAMČEK Z IGRICO BOŽIČNI PRAŠIČKI.

EVA ZAGORIČNIK, 5. C

PRED VSELITVIJO SMO PRIPRAVILI OKRASKE ZA NOVO UČILNICO. KO SMO PRIŠLI VANJO, SMO BILI OSUPLI KAKO JE VELIKA. FANTJE SMO SE USEDLI SKUPAJ IN SI IZBRALI PREDALČKE. ZA OSTALE PETOŠOLCE SMO PRIPRAVILI IGRO IN POGOSTITEV.

BOR KODRUN, 5. C

KO SMO SE SELILI V NOV RAZRED, SMO NAJPREJ IZ STARE UČILNICE ZNOSILI VSE NAŠE STVARI. KOMAJ SMO ČAKALI, DA BI SVOJE STVARI PRESTAVILI V NOVE, LEPE, BELE PREDALČKE. SELILI SMO SE 2 URI. POTEM SMO SE POSEDLI PO SVOJIH ŽELJAH. PO NEKAJ TEDNIH NAS JE GOSPA MARJETA ŽE PRESEDLA, KER SMO BILI KLJUB ZVOČNI DOBRI IZOLACIJI, PREGLASNI.

UČILNICA IMA KRPANKE NA STIKALA IN VELIKE OMARE. PRI UMIVALNIKU PA  JE ZELO VELIKO OGLEDALO, V KATEREGA SE SPLOH DEKLETA RADE POGLEDAMO.

TAJA MARTINČIČ, 5. C

NISEM VEDELA TOČNO KAM ODITI, KER SEM BILA BOLNA. SOŠOLCI SO MI POVEDALI, DA SE SELIMO. GOSPA MARJETA NAM JE POKAZALA NOVO SVETLO, ČISTO UČILNICO. UČILNICA JE BILA IZREDNO VELIKA. KRASIJO JO VELIKE OMARE IN PREDALI. PANO ZADAJ  SMO OKRASILI Z NAŠIMI RISBICAMI. URA NAM ŠE NE DELA, SLIŠIMO PA ZVONEC, KI GA V STARI UČILNICI NISMO IMELI.

ZALA TOČAJ, 5. C