ZIMSKA ŠOLA V NARAVI NA AREHU

Prebudili smo se v zasneženo zimsko jutro, v mnogo pogledih povsem drugačno od našega vsakdanjika. Snežinke plešejo okoli nas ves čas, do kičastega nam manjka samo par sončnih žarkov. Strah premagujemo s smehom, mraz pa z gibanjem. Seveda je nekaj domotožja, ‘pancarji’ niso tako udobni kot običajni čevlji, pa še kaj bi se našlo, ampak smučanje s sošolci je res nekaj posebnega. Nasmeh tistih, ki so osvojili prve zavoje in se uspešno spopadli z vlečnico je neprecenljiv.

ŠE PAR ZIMSKIH UTRINKOV, PREDEN SE VRNEMO

Pravijo, da čas leti, nam pa je te dni čas dobesedno zmrznil. Mraz in sneg sta načela najprej naše rokavice, bunde in lase, potem pa še naš urnik. Vreme nam torej malce nagaja, ampak nič hudega. Poleg alpskega smučanja smo se naučili tudi teči na smučeh, uporabljati krplje, plezati in (ne nazadnje) primerno se obleči, ko se gremo zabavat v sneg.

Šestošolci so dokazali, da znajo pripraviti tudi izvrstno zaključno zabavo, čisto vsega pa vam ne povemo – vam bodo oni sami, ko se vrnemo domov. Pričakujte nas ob dogovorjenem času in srečno do takrat.

vaši šestošolci s spremljevalci